Twee nieuwe programma’s toegevoegd aan de programmering

beeld-videohoek

Wij hebben het genoegen u te informeren over twee programma’s die wekelijks te beluisteren zijn.

Elke vrijdagavond presenteren we het programma Welkom in het weekend. Dit programma wordt voor ons in eigen beheer gemaakt door Kevin Meij. Elke week op vrijdag van 22 tot 23 uur.

Op zaterdag hoort u de bekende DJ Rene van den Abeelen met zijn mooie programma Muziek Therapie. Rene produceert dit programma voor meerdere stations. Hij heeft een rijke geschiedenis binnen radio land. als omroep zijn we hem zeer erkentelijk dat we het programma mogen brengen. Herhaling van dit programma op zondag 16.00 uur.

Lukt het niet om naar deze programma’s direct te luisteren, geen probleem via de website kunt u onder radio de gemist pagina bezoeken.

Als u dan toch even kijkt, de nieuwe radiogids is online. Als u dan op het programma klikt krijgt u nadere informatie over het programma en de DJ.

We zijn vele vrijwilligers dankbaar voor het vele werk wat zij doen in bv de website ontwikkeling, Programmering automatisering, muziek toevoegen en niet als laatsten de DJ, Journalisten en zij die zorgen dat al de informatie toe te voegen op de site.

Omroep Almere midden in het brandpunt van onze samenleving.

Written by