Vanaf nu is ook het nieuws te beluisteren rechtstreeks op de website.

Nieuws-uit-almere-240-172

Omroep Almere heeft client vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Zo hebben we dagelijkse verversing van het lokale en regionale nieuws. Heeft de sportredactie een eigen paragraaf op de website. De radio heeft uitgebreide terugluister mogelijkheden en kunt u de uitzendingen beluisteren via onze webstreams. Bij live presentatie kunt u zelfs mee kijken in onze studio.

Nu was het een oude wens van de hoofdredacteur om het nieuws als losse items aan te bieden via de website. Niet alleen op gepaste tijden even naar de stream luisteren. Nu kunt u apart de drie verschillende nieuws formats rechtstreeks aanklikken. simpel via de menu balk, kies voor gesproken nieuws en u krijgt een player aangeboden. Hierop kunt u keuze maken voor lokaal nieuws, headlines landelijk nieuws, uitgebreid landelijk nieuw.

De laatste twee items worden diverse keren per dag automatisch ververst. Het lokale nieuws is nu een maal per 24 uur, gaat binnenkort naar twee keer per dag . En als we genoeg vrijwilligers hebben zal dat naar drie keer per dag worden verhoogd.

Vindt u het leuk om deze vrijwillige taak op u te nemen, bent u van harte welkom. Stuur een mail naar hrm@omroepalmere.nl en u krijgt een uitnodiging. Wij zorgen voor een microfoon, software, tafelstandaard om aan te sluiten op uw computer, als ook begeleiding in de studio, veilig met twee schermen en een plexiglasplaat tussen jullie in.

Wij bedanken ons technische team voor hun inventiviteit, en tijd die zijn investeren voor de omroep.

Bezoek eens onze site

Written by