Het is vandaag moederdag.

moederdag-hairstudio-Double

Dit betekend dat we vandaag onze moeders extra in het zonnetje zetten. Door de coronacrisis lukt het niet allemaal om bij ze langs te gaan. Maar willen ze toch iets speciaals geven, iets meer dan een bosje mooie bloemen.

Ons presentatie duo Beau en Niels de Bruijn zullen aan het begin van de avond met het programma “Moederdag speciaal” onze luisteraars verblijden.

Heeft U verzoeknummers, wilt u uw moeder verrassen, bel dan tijdens de uitzending met onze studio 036-3690072. Als u ons dan het nummer geeft van uw moeder, bellen we haar ook op, en kunt u haar de extra aandacht geven die ze verdiend. Alles live tijdens de uitzending. Immers de wereld luistert mee.

De muziek tijdens het programma komt uit de jaren 00, hits te beluisteren zijn.

Stem dus af tussen 19.00 & 21.00 op OmroepAlmere.nl

Written by