Nashville Radio Show | Zondag van 14-16 uur

Nashville Radio Show promo voor Omroep Almere

Verscheidenheid aan programma’s is de basis gedachten van Omroep Almere. Doelgroepen proberen we te bereiken met muziek die hen aantrekt. Country muziek is er een van. Wij hebben op dit moment een mooi country programma draaien op Dinsdagavond CrossRoadsMuzic met presentator Kees de Haan.

Wij hebben het genoegen nu nog een country programma te mogen programmeren. Ook een programma die al zijn sporen heeft verdiend.

Hieronder de tekst van de programma pagina welke nu wordt aangemaakt. Dat u veel plezier mag beleven van hun inzet. gezellig op de zondagmiddag naar de stream luisteren.

Neem een flinke dosis Country muziek (in de breedste zin van het woord), voeg daar een snufje Americana, Bluegrass, en folk  aan toe en je krijgt de Nashville Radio Show… twee uur lang lekkere muziek waarvan de hoofdmoot countrymuziek blijft. Of het nu de hits van vroeger of van nu zijn, van bekende of minder bekende artiesten uit binnen of buitenland, je kunt het hier allemaal voorbij horen komen. Astrid van der Kaay duikt wekelijks voor je in het Nashville muziekarchief!

Wat kan je verder verwachten in het programma:

  • De Nashville Spiegelplaat (we nemen het origineel van een countrynummer en zoeken daarnaast een andere uitvoering van dat nummer)
  • Het Spotlight album. Ieder uur draaien we 2 nummers van een country album.
  • De maandartiest
  • De digitale brievenbus

Daarnaast mag je natuurlijk ook mailen als je een verzoekje wilt aanvragen of ergens op wilt reageren.

Nashville Spiegelplaat: heb je een suggestie voor een spiegelplaat, mag je dat ook altijd naar ons mailen.

Spotlight Album: Heb je een suggestie voor een Spotlight Album, stuur ons dan een email met daarin de naam van de uitvoerende, de naam van het album en de 4 nummers die je van dat album zou willen horen, misschien heb je er nog een leuk of mooi verhaal bij, zet dat dan ook in je email. Of het nu een recent of een oud album is, zolang het maar Country, bluegrass, americana of folk is.

Maandartiest: iedere maand besteden we aandacht aan een act die je ieder uur een keer voorbij hoort komen. We maken op facebook hier een poll voor, dus wil je meestemmen, volg en like ons dan ook op facebook: http://facebook.com/nashvilleradio

De digitale brievenbus (hierin komt de muziek die artiesten, pluggers etc. ons hebben gestuurd aan bod) Of stel je vraag aan de redactie nfo@nashvilleradio.nl.

Written by