Vaderdag specials op Almere On Air

vaderdag3-300x194

Uiteraard geeft Omroep Almere extra aandacht aan Vaderdag. De dag waarop de vaders wat in het zonnetje worden gezet. Wij hebben voor vandaag twee specials geprogrammeerd.

Van 19.00 tot 20.00 zullen vader en zoon Niels en Beau de Bruijn hun speciale aflevering van de B&N Show presenteren. Allemaal met leuke muziek, informatie en ja natuurlijk draaien ze verzoeknummers die u bij hen kunt aanvragen. Ook zullen ze telefonisch contact zoeken met vaders en hun kinderen om eens een leuk interview te hebben. alles is mogelijk bij ze. Maar uiteraard kunt u ze ook bellen via onze studio lijnen 036-3690072 en 0363690073.

Van 20.00 tot 21.00 de specials Father and Son aflevering van ons programma Paul Vens radio show. Paul is altijd elke maandagavond van 20.00 tot 21.00 te beluisteren op Almere On Air. Paul heeft altijd een speciale muziek keuze bij het thema van zijn uitzendingen. Dus ook nu weer succes verzekerd.

Nu we het toch over vader en zoon hebben, kunnen we u verklappen dat vanaf volgende week zaterdag van 11.00-13.00 wekelijks een speciale vader en zoon aflevering presenteren. Hier later meer over in de nieuwsspecial van as woensdag.

Written by