Father and Son | Elke week live van 11.00 – 13.00 |14.00 uur

autoradio

Vader en zoon presenteren live elke zaterdag vanaf de radiostudio in Muziekwijk een hele frisse show.

Vader en zoon, ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. Samen lachen, discussiëren en elkaar uitdagen. Gezellig he? Vooral als het wekend begint, dan gaan alle remmen los! Dat is het nieuwe radioprogramma van Omroep Almere “Father and Son”. Vader René (44) en zoon Ruben (net 13 )ontmoeten elkaar iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur.

René heeft ruim 10 jaar ervaring met (sport)programma’s bij twee lokale omroepen. Ruben krijgt die liefde voor de radio mee. Hij is bezig met YouTube-filmpjes en wil zijn vader achterna. Alleen die muziekkeuze van ‘die ouwe’, he… Een mooie kans voor vader om iets bijzonders te doen: een programma maken samen met zijn zon.

Familie top 10
Bij het programma father and son kunnen gezinnen, families, vrienden(teams), neven, nichten etc een uur lang hun muziek horen tussen op zaterdag 13.00 en 14.00 uur. Wil jij een uur lang jouw muziek op de radio? Stuur dan een lijst met de 14 leukste platen naar ons en dan laten wij weten wanneer jullie lijst te horen valt.

Written by