Muziektherapie – oude afleveringen

radio-studio-3

Van veel luisteraars krijgt Omroep Almere de vraag of oude afleveringen van het radioprogramma Muziektherapie opnieuw kunnen worden uitgezonden?

Daarom hebben wij contact gezocht met René van den Abeelen, de dj en founder van het programma. Hij wilde graag meewerken, was zelfs een beetje stil dat die vragen binnenkwamen. Hij heeft immers een groot archief en dat ligt nu nog onder een digitale laag stof. René is oud-Almeerder is dit jaar verhuisd naar Limburg en bouwt daar een nieuw leven op midden in de natuur. Je kunt hem volgen via facebook.com/rene.vandenabeelen René is een echte radiopresentator die onder meer voor Omroep Flevoland en Radio Noordzee heeft gewerkt.

Vanaf donderdag 2 juli zijn de eerste herhalingen geprogrammeerd. Ze komen random, dus door elkaar heen. Elke dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur te beluisteren op omroepalmere.nl.

Uiteraard zijn de nieuwe afleveringen van Muziektherapie te beluisteren op zaterdag 11.00 uur en de herhaling zondagmiddag om 16.00 uur.

Lukt het niet om live te luisteren. Geen probleem. We hebben alles gedurende drie weken op radio gemist.

Namens de radioredactie heel veel luisterplezier en we zijn René veel dank verschuldigd.

Written by