Hallo Almere – 10-08-2020


Weer een nieuwe aflevering van de de podcast voor mensen die in isolatie hebben gezeten zowel thuis als in een verzorgingstehuis. Maar ook voor hen die werkzaam zijn in de zorg. We behandelen telkens wat onderwerpen die ons bezig houden, telefonische interviews en ons spelletjes programma hersengymnastiek. Maar u kunt ook de studio bellen 036-3690072 of 036-3690073. U komt dan live in de radio uitzending. Die is wekelijks op maandag van 11-12 uur. en uiterlijk op woensdag op de podcast. Voor nu veel luister plezier

In deze uitzending van Hallo Almere: nieuwtjes van de dag en de vaste gast Vincent Neel over zijn ontmoetingen voor de deur.
Vrijwilligersvacatures en natuurlijk muziek.
Presentatie en techniek: Cor Toorenburg 
Presentatie en redactie: Regina van Oorschot

In Familieberichten bellen we met zorginstelling De Overloop en praten met bewoonster Ria die een kleinkind heeft gekregen en daar erg blij mee is en dat met ons wil delen. En we horen haar verzoeknummer: Hier Encore van Charles Aznavour. We hebben ook contact met ex-wethouder Frits Huis die vrijwillig in isolatie is gegaan en vragen hem waarom. En horen een limerick van zijn hand. www.fritshuis.nl En we zijn in gesprek met Pauli Langbein-Koenders die knipscharen en dergelijke wil voor een op te zetten pluktuin in zorgcentrum De Toonladder. Heb je spullen neem dan contact op met Pauli Langbein: Langbein@live.nl

Deze podcast is in samenwerking met InnerCircle en wordt ondersteunt door oa Rabo Bank Almere en het Oranje Fonds

Overige gerelateerde artikelen