FC Almere in tweede helft onderuit tegen Marken.

Zaterdag tweedeklasser FC Almere heeft haar tweede oefenwedstrijd dit keer tegen sv Marken weer niet winnend af kunnen sluiten. Vooral in de tweede helft ging men knullig in de fout en kon men Marken dan ook niet van goals afhouden. Het werd uiteindelijk geflatteerd 4-0.

In de eerste tien minuten was FC Almere de betere ploeg en kreeg ook de nodige kansen maar deze werden niet benut. Marken kreeg maar geen vat op het duel en kwam maar mondjes maat voor het doel van Almere. Voor de rust werd er dan ook niet gescoord.

Behoorlijke kansen

In het tweede bedrijf ging het duel eerst gelijk op maar later had Almere gezien drie behoorlijke kansen moeten scoren. Als men met meer overleg hier mee was omgegaan had de wedstrijd zeker anders gelopen.  Marken was later wel productief  toen een Marken-speler doorbrak was Almere-verdediger Mitchel Smit wat ongelukkig en maakte een sliding die de arbiter bestrafte met een strafschop die uiteindelijk door de thuisclub dankbaar werd benut: 1-0.

Overtreding

Tien minuten later verdubbelde Marken de voorsprong maar er ging eerst een overtreding op een Almere-speler aan vooraf maar de leidsman liet doorgaan en maakte Marken de 2-0. FC Almere kwam wel goed terug maar kreeg op een ongelukkige manier ook nog de derde goal achter de oren, via een Almere been belandde de bal in het doel. De wedstrijd was gespeeld en kabbelde naar het einde, dat Marken later ook nog de 4-0 maakte was niet meer van belang.

Komende zaterdag krijgt de ploeg van Charles Loots Unicum op bezoek en kan men dan misschien de eerste winstpartij noteren. Dit duel begint om 14.00 uur.