Waterwijk (zondag) moet meerdere erkennen in CTO’70

Na de winst van vorige week heeft het team van Waterwijk dit geen vervolg kunnen geven bij CTO’70 verloor men met 3-0. Te veel spelers lieten het deze middag afweten met een nederlaag als gevolg.

Waterwijk begon wel goed en had veel balbezit  alleen wist men de oplossing niet naar voren te vinden en waren heel erg zoekende daar in. De tegenstander CTO ging op dat moment meer druk naar voren geven en daar had Waterwijk grote moeite mee. Ook de balbehandeling van de gasten was niet goed en gaf CTO de ruimte om druk te zetten en met succes.

Op achterstand

De 1-0 was dan niet verwonderlijk. Na deze 1-0 ging het tussen beide elftallen gelijk op al zaten meerdere spelers bij Waterwijk niet goed in de wedstrijd.  Even later wordt een speler van de thuisclub neergelegd en krijgt CTO een penalty. Uit deze penalty wordt gescoord en staat het 2-0. Dit was ook de ruststand tussen de beide ploegen.

Meer druk

In de 2e helft gaf CTO nog meer druk en werd het lastig voor Waterwijk om hier onderuit te voetballen. Vanaf de 65ste minuut vond CTO het mooi en kreeg Waterwijk wat meer grip op het duel en kreeg ook een aantal kansen maar dat leverde geen goal op. CTO maakte uiteindelijk ook nog de 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Beide ploegen geloofde het wel en bleef het bij deze stand.

Trainer Geruillo Koenders was niet tevreden en vond CTO veel gretiger en zag ook dat zijn ploeg deze middag niet in de wedstrijd zat. “Er moet nog veel gebeuren voordat we een stabiele ploeg zijn en daar gaan we aan werken” aldus de Waterwijk-coach. Komende wedstrijd speelt men uit bij TOG.