DVVA te sterk voor Waterwijk vrouwen.

Getroffen door veel blessures en een aantal speelsters die stage moesten lopen  moest coach Victor Pourchez afreizen naar Amsterdam met 11 spelers om de strijd aan te gaan met DVVA welke 3e op de ranglijst stond. Met veel vertrouwen startte de Waterwijkers aan de wedstrijd maar ze hadden het zichtbaar moeilijk tegen de aanvallers van DVVA. Vooral de corners waren een uitdaging tegen de luchtmacht van DVVA welke aanzienlijk groter waren dan de verdedigers van Waterwijk.  Met veel inspanning wist de verdediging van Waterwijk deze te weren maar juist een lage bal zorgde voor de 1-0 . Het was zeker de eerste helft waar DVVA domineerde en de verdediging van Waterwijk alle zeilen bij moesten zetten.

Wissels

De tweede helft kwamen er gelukkig  twee speelsters bij om aan te sluiten zodat de coach  kort na het startsein van de 2e helft twee wissels kon toepassen. Dit resulteerde dat beide ploegen een versnelling hoger schakelde waarbij nu ook Waterwijk meer aan voetballen toekwam en wat kansen  creërden. Maar een 2e gele kaart van Celine Jongejan zorgde ervoor dat Waterwijk met 10 man verder moest. Dit zorgde voor een aanpassing in het spel waarbij de druk werd opgevoerd op het doel van DVVA. Maar dit resulteerde niet in het gewenste resultaat. Daarbij moest vlak voor het eindsignaal ook Tanisha Louws met een ernstige blessure het veld verlaten en moesten de vrouwen van Waterwijk drie punten in Amsterdam laten.

Volgende week ontvangt het team van Victor de dames van Real Sranang en hoopt hij dat hij over meer spelers kan beschikken.