Hallo Almere – 12-10-2020

Weer een nieuwe aflevering van de de podcast voor mensen die in isolatie hebben gezeten zowel thuis als in een verzorgingstehuis. Maar ook voor hen die werkzaam zijn in de zorg. We behandelen telkens wat onderwerpen die ons bezig houden, telefonische interviews en ons spelletjes programma hersengymnastiek. Maar u kunt ook de studio bellen 036-3690072 of 036-3690073. U komt dan live in de radio uitzending. Die is wekelijks op maandag van 11.00-12.00 uur. en uiterlijk op woensdag op de podcast. Voor nu veel luister plezier.

In deze uitzending van Hallo Almere: de vaste gast Vincent Neel over zijn weg om een positieve draai te geven aan de moeilijke weg die hij begaat. Ook over zijn optredens die hij verzorgt samen met InnerCircle .

En natuurlijk muziek met het thema: Zomer.
Presentatie en techniek: Cor Toorenburg 
Presentatie en redactie: Heidi Klaassen

Deze podcast is in samenwerking met InnerCircle en wordt ondersteunt door oa Rabo Bank Almere en het Oranje Fonds

Vanaf deze week zal de uitzending live te volgen zijn op omroepalmere.nl kies voor kijk live of luister live.

Written by 

Overige gerelateerde artikelen