Pro radio meer uitzendtijd via Omroep Almere

luister-pro-radio

Na de herfstvakantie is PrO Radio weer terug! Sinds 4 jaar maakt PrO Radio, in nauwe samenwerking met Omroep Almere, radioprogramma’s voor en door leerlingen.  De afgelopen jaren maakten docenten en leerlingen, rond het middguur, twee uur radio per dag.

Per oktober 2020 heeft PrO Radio zijn eigen stream via de site van Omroep Almere. Daardoor zullen we ook vaker te horen zijn: elke dinsdag t/m vrijdag van 8.00 – 15.00u! Daarnaast zal PrO Radio ook live zijn tijdens ouderavonden en andere evenementen. Bekend is bijvoorbeeld ook onze jaarlijkse Glazen Huis actie in de laatste week voor de Kerstvakantie.

Je luistert naar ons via www.OmroepAlmere.nl door te klikken op de button “Luister PrO Radio”. of klik op hier

In de tijd waarin we meer te maken hebben met afstandsonderwijs, is PrO Radio des te meer een bindmiddel. En dan hebben we het over de verbinding tussen leerlingen, ouders, docenten en samenwerkingspartners van onze school.

De hele dag door draaien we muziek, uitgekozen door leerlingen en medewerkers van PrO Almere. Vanzelfsprekend komen leerlingen en medewerkers ook bij de microfoon. In de studio presenteren onze leerlingen zich aan de wereld. We praten met ze over hun talenten, kwaliteiten en de toekomst. En uiteraard ook over de ontwikkelingen in de sectoren Horeca en Winkel. Iedereen wordt in deze dagen uitgedaagd creatief te zijn en wij zijn dat ook. Inspirerend zullen onze radioprogramma’s dus zeker zijn!

We hopen je snel als luisteraar te mogen verwelkomen!

Omroep Almere is een vrijwilligers organisatie die geen subsidies ontangt van gemeente, regio of landelijke overheid. Alles wordt door hen gedrage, Ze verzorgen de techniek bij PrO Radio omdat de omdat de omroep betrokken is bij onze gemeenschap. We staan midden in de Almeerse samenleving. Wij zoeken donateurs of personen die gewoon iets over hebben om de omroep te ondersteunen. Dat kan gemakkelijk u ziet rechts op deze pagina een mogelijkheid via ideal te kunnen overmaken. Wij zijn u hier heel dankbaar voor.

Written by