Podcast | de Heren van Almere | Geen geld voor openluchtzwembad

Geen geld voor openluchtzwembad Leefbaar Almere steunt de coalitie in ruil voor een openlucht zwembad. Daarvoor zou nu geld in de gemeente begroting opgenomen moeten worden. Johan is teleurgesteld omdat het niet gebeurd is. Mario is benieuwd welke gevolgen dat zal hebben voor de steun van Leefbaar Almere.

Dus tijd voor een bespreking in de podcast van de Heren van Almere

Oud-stadsdichter van Almere Mario Withoud staat bekend om zijn vlijmscherpe commentaren. Johan de Leeuw is fractievoorzitter van ApOpa, de fusie van een lokale en een ouderenpartij. Omroep Almere kan ook voor uw podcast de techniek verzorgen. Wilt u vrijblijvend weten wat de mogelijkheden zijn, mail dan naar info@omroepalmere.nl.

Deze podcast mag ook elders worden gebruikt onder de voorwaarde dat u Omroep Almere als bron vermeldt.

Written by 

Overige gerelateerde artikelen