Podcast | de Heren van Almere | Teveel fractie discipline

Te veel fractiediscipline? Mario vindt het normaal dat een raadslid of Tweede Kamerlid meestemt met zijn fractie, uitzonderingen daar gelaten. Johan heeft daar, zoals hij zegt, ‘een groot hekeltje aan’.

Dus weer tijd voor een bespreking in de podcast van de Heren van Almere

Oud-stadsdichter van Almere Mario Withoud staat bekend om zijn vlijmscherpe commentaren. Johan de Leeuw is fractievoorzitter van ApOpa, de fusie van een lokale en een ouderenpartij. Omroep Almere kan ook voor uw podcast de techniek verzorgen. Wilt u vrijblijvend weten wat de mogelijkheden zijn, mail dan naar info@omroepalmere.nl.

Deze podcast mag ook elders worden gebruikt onder de voorwaarde dat u Omroep Almere als bron vermeldt

Written by 

Overige gerelateerde artikelen