Live uitzending op oudejaarsavond en nacht bij Omroep Almere

Ook dit jaar verzorgt Omroep Almere een speciale radiouitzending tijdens de jaarwisseling. Het is het afgelopen jaar een een speciaal jaar geweest. Het coronavirus en de daarbij komende maatregelen hebben voor velen het leven op zijn kop gezet.

De omroep moest halsoverkop organiseren dat er elke dag live radio was voor o.a. de jongeren van het Pro Almere onderwijs. De radio is voor de jongeren het contact met school. Zij kunnen plaatjes aanvragen, krijgen speciale opdrachten en krijgen allerlei weetjes via de radio. Sinds oktober hebben ze een eigen kanaal op onze site.

Nu gaan we even los vanaf 20.00 uur met een special, georganiseerd in samenwerking met onze zuster omroepen TSF Radio Nl en Be. Heeft u een chromecast op uw TV dan kunt u onze stream overzetten. Bijgaand ook een manier om uw computer op de tv aan te sluiten

Written by 

Overige gerelateerde artikelen