Happy New Year – Omroep Almere met oudejaarsavond en -nacht

Het bestuur en de vrijwilligers wensen u een mooi en liefdevol 2021. Dat we snel weer terug kunnen komen op onze oude leefwijze. Houd u aan de regels die ons zijn opgelegd. Dan kunnen we een hoop doen voor onze zorgmedewerkers die hun handen vol hebben aan de verzorging van de coronapatiënten in het Flevoziekenhuis.

Wij verzorgen in samenwerking met onze zusteromroepen TSF Radio Nl en Be een speciale avond van uit de drie lokale studio’s. allemaal samenkomend op de videostream. Log dus vanaf 20.00 uur in op kijk live. Wilt u de special beluisteren via de radio stream kies dan voor Pro Radio Het normale radio programma is te beluisteren via de normale kanalen

Gedurende de avond en nacht zullen wij trachten u zoveel mogelijk te informeren over de gebeurtenissen in de stad via onze website en sociale media kanalen.

Be safe – we moeten het samen doen.

Written by 

Overige gerelateerde artikelen