Maandag 11.00 uur weer tijd voor Hallo Almere

Elke maandagochtend van 11.00 tot 12.00 uur live op Omroep Almere On Air een aflevering van Hallo Almere. Een programma voor mensen in isolatie of wonen in een zorgcentrum. Uiteraard ook voor de medewerkers. Dit om hen een speciaal wat extra aandacht te geven. Hoe ervaren zij het om soms dagen alleen te blijven in hun kamer, de spannningen. Maar ook waar lopen ze tegen aan, het simpele over bv de boodschappen etc.

Wilt u ook eens uw verhaal vertellen, dat kan. Bel naar 036-3690072 of 0363690073. Wekelijks hebben we onze vaste side kick aan de lijn Vincent Neel. Vincent heeft helaas nogal eens een hersen infarct gehad en verblijft vaak in isolatie.

Uiteraard hebben we weer het gedicht van de week.

Presentatie Dick Ramp en Cor Toorenburg
Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met stichting InnerCircle en wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, Oranje fonds en de zorg groep

Written by 

Overige gerelateerde artikelen