Flevo Weekend Show gaat naar Omroep Almere – Almere Deze Week

René Homan, die sinds 2010 radioprogramma’s maakt bij de Flevo Ziekenomroep (FZO) van het Flevoziekenhuis, gaat in 2021 live programma’s maken bij Omroep Almere.

Na de succesvolle kerstuitzending op tweede kerstdag, samen met DJ Johan van Kesteren, was de wens aan beide kanten aanwezig om de samenwerking door te zetten. Er werd afgesproken Homan voortaan met zijn Flevo Weekend Show live op zaterdagmiddag te beluisteren op de diverse kanalen van Omroep Almere.

“Ik ben heel enthousiast. Naast het uitnodigen van artiesten, Goede Doelen, startende en bestaande ondernemingen ga ik ook een samenwerkingsverband aan met Muziekschool Lotte van den Broek”, vertelt Homan. “Lotte is vocal coach/background singer bij RTL Voice of Holland. Haar leerlingen kunnen live optreden in het programma van de Flevo Weekend Show om vast ervaring op te doen indien zij de grote stap willen maken naar een succesvolle carrière als zangeres of zanger.”

Tevens gaat de Flevo Weekend Show een samenwerkingsverband aan met Jeanette De Wit van Artiesten Promotie, waarbij zangers & zangeressen eveneens live in de Studio kunnen optreden. “Naast de live uitzendingen ga ik ook artiesten promoten en bezoek ik artiesten en ondernemers om te zorgen voor diverse sponsors. Door de huidige maatregelen, waar wij voorlopig nog niet vanaf zijn, zal het nog wel enige tijd duren dat ik met de uitzendingen en het uitnodigen van artiesten kan beginnen.”

Omroep Almere is ook blij dat Homan het DJ-team komt versterken. “Onze omroep is er voor en door de stad en daarom bieden we programmamakers alle kansen. René gaat de komende maanden alles goed voorbereiden om straks er wat moois van te maken.”

Volg Omroep Almere op facebook of twitter @OAnieuws

Heeft u informatie voor de omroep mail naar redactie@omroepalmere.nl

Bekijk het artikel op Almere Deze Week

Written by 

Overige gerelateerde artikelen