Online albumpresentatie van Encore! vanuit het Mediapark in Hilversum.

Cover Encore - InnerCircle Records 2021

In samenwerking met de Nieuwe Bibliotheek Almere en Kijk Almere.

Zang/accordeon: Caroline in’t Veld Gitaar: Johan Fransen Bas: Joost van den Akker Slagwerk: John Kakiay Backing vocals: Nienke Geuzinge-Havinga Gitaar: John Geuzinge Presentatie: Olmo van Kranen Regie: Bart Meuleman.

Doneer 10 euro met het tikkie pb je e-mail voor het online album.

Afgelopen weekend heeft Caroline haar nieuwe album gepresenteerd, dat gebeurde met een echte show. In samenwerking met de Nieuwe Bibliotheek heeft ze deze gestreamd. Wij willen als omroep uiteraard deze presentatie ondersteunen.

Bezoek haar website en kunt u nog een aantal tracks als bonus downloaden.

Wij wensen u veel luister en kijk plezier

Written by