Hallo Almere – 19-04-2021

Weer een nieuwe aflevering van de podcast voor mensen die in isolatie hebben gezeten zowel thuis als in een verzorgingstehuis. Maar ook voor hen die werkzaam zijn in de zorg. We behandelen telkens wat onderwerpen die ons bezig houden, en houden telefonische interviews.

Deze week hebben we als speciaal mensen die in de pure zitten en maar weinig hulp kunnen vinden Luister naar de uitzending en we weten het

U kunt ook de studio bellen op een van de volgende nummers: 036-3690072 of 036-3690073. U komt dan live in de radio uitzending. Deze is wekelijks op maandag van 11:00 tot 12:00 uur live te beluisteren, uiterlijk woensdag/donderdag staat deze uitzending online als zijnde podcast.

In deze uitzending van Hallo Almere: de vaste gast Vincent Neel over zijn manier om een positieve draai te geven aan de moeilijke weg die hij begaat. Hij bespreekt ook met ons over zijn optredens die hij verzorgt samen met InnerCircle.

Deze week hebben we extra aandacht gegeven aan de dag van, zo was het de dag van het fietsen, maar ook de dag van de knoflook. Dick gaf aan dat hij bijna overal knoflook in doet. Vincent heeft een uitdaging aangenomen dat hij in oktober op het toneel tijdens zijn nieuwe uitvoering gaat schuifelen met Carolien in ‘t Veld

Muziek op verzoek van verschillende luisteraars
Presentatie en techniek: Cor Toorenburg 
Presentatie en redactie: Dick Ramp

Deze podcast is in samenwerking met InnerCircle en wordt ondersteunt door onder andere: Rabo Bank Almere en het Oranje Fonds en zorggroep Almere

Written by 

Overige gerelateerde artikelen