Jacobs in de Ochtend een nieuw dagelijks radioprogramma op Omroep Almere On Air

Met veel trots kunnen wij weer een nieuw radioprogramma aankondigen dat elke werkdag van 9-10 uur wordt uitgezonden. Tom Jacobs is geen onbekende radio dj. Zo heeft hij in het verleden al gewerkt voor RTV Almere en andere lokale stations. Ook voor onze luisteraars is Tom geen onbekende. Hij presenteert elke woensdagavond van 20-22 uur het programma Party Train.

De dagprogrammering van maandag tot vrijdag heeft vanaf nu vier vaste programma’s.

09-10 uur Jacobs in de Ochtend
10-11 uur Goudkust
12-13 uur Sandwich
17-18 uur Driemaster

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de programma’s live te beluisteren geen probleem, ze zijn drie weken lang terug te beluisteren via onze radio gemist pagina.

Voor ons als redactie gaat een grote wens in vervulling: een mooi ochtend programma er bij. Tom hartelijk bedankt, je bent een trots voor Almere

Wist u dat Omroep Almere geen subsidie van enige overheid krijgt. Zij voor eigen financiering zorgdraagt. Dat u kunt helpen de nieuwsvoorziening op peil te houden in onze stad. Jongeren een begin te kunnen laten maken met het vak radiomaken. Ja dat kost geld. Wilt u ons een beetje ondersteunen? Dat kan via een kleine donatie. Op de homepage treft u een betaallink aan via Ideal.

Wilt u als organisatie rond deze programma’s reclame maken, dat kan neem dan contact met ons op via info@omroepalmere.nl

Namens ons allemaal Hartelijk dank.

Written by 

Overige gerelateerde artikelen