Ga naar de Banketstaven actie website >>

Marcel Beijer eerste gast van Boeken & Schrijven

studio

Vanaf dinsdag 11 mei brengt Omroep Almere On Air een nieuw wekelijks programma dat wordt gepresenteerd door Dick Ramp. De titel van het programma verraadt het onderwerp van het programma al: het gaat over boeken en schrijvers. 

Marcel Beijer is de eerste gast. Velen kennen Marcel als journalist van weekblad “Almere Deze Week”. Minder mensen weten dat hij ook boekenschrijver is. Inmiddels zijn er twee boeken verschenen van zijn hand. De laatste, Gouden Bergen, is inmiddels enige maanden geleden uitgekomen. Wij zien uit naar het verhaal achter dit mooie boek

Boeken en Schrijven is een nieuw programma op Omroep Almere, aldus Dick.. Het gaat niet uitsluitend over boeken en eigenlijk ook niet alleen over schrijvers. Het gaat om een combinatie van deze twee. Ik zal tijdens het vaste uurtje op dinsdag tussen 20:00 en 21:00 uur schrijvers en ook (veel)lezers uitnodigen die iets over hun boek willen vertellen en lezers willen uitnodigen om dat ene boek nu juist wel of niet te kopen omdat…..

In eerste instantie kijk ik naar de Almeerse schrijvers, en geloof mij die zijn er voldoende. Ik ben er zelf één. De mensen die naar de studio komen mogen mij ook van tevoren hun favoriete muziek opgeven zodat het een gezellig uurtje voor beiden wordt. Dus muziek, boeken, lezers en schrijvers. Luister je mee, of bel op tijdens de uitzending 036-3690072 – 0363690073. Wat betreft de schrijvers en lezers, die zal ik zelf benaderen via mail of anders. Maar je mag mij natuurlijk ook zelf laten weten dat het je leuk lijkt om het programma samen met mij te presenteren.

Written by