Flevo weekend show in de media ( Almere deze Week )

Beatles-special tijdens eerste uitzending Flevo Weekend Show op Omroep Almere

René en Yvonne van de Flevo Weekend Show gaan zaterdag 7 augustus voor het eerst weer uitzenden bij Omroep Almere. 

Omdat het vanwege de coronamaatregelen nog niet mogelijk is om artiesten uit te nodigen, is er zaterdagmiddag voor alle Beatles Fans van 14:00 tot 16:00 uur een special over hun idolen. De uitzending is niet alleen te horen via internet, maar er is ook een livestream bij Omroep Almere zodat de luisteraars ook live mee kunnen kijken in de Radio Studio. 

“Zodra het weer kan gaan wij weer artiesten, goede doelen en ondernemers uitnodigen in de live uitzending”, aldus René. “De leerlingen van Muziekschool Lotte van de Broek in Almere kunnen dan ook in de vernieuwde optredens ruimte live optreden en tevens ook de zangers en zangeressen van het Artiesten Promotie bedrijf van Jeanette de Wit kunnen bij de live uitzending van de Flevo Weekend Show terecht. 

De programmering en alle andere informatie is te vinden via www.omroepalmere.nl klik op luister of kijk live

Omroep Almere de echte stadsomroep van, voor, door Almere. De plek waar men zich kan ontwikkelen in een plekje in het lokale media landschap. Omroep Almere heeft geen enkele subsidie van overheidswegen. Wij betale met elkaar de kosten en hebben bijdrage van donateurs. Wilt u ons steunen? dat kan simpel, u ziet de groene tegel waarmee u simpel en veilig iets kunt doneren.

Written by 

Overige gerelateerde artikelen