SC Buitenboys: ondanks mogelijkheden geen overwinning (1-1).

De laatste wedstrijd van de eerste bekerronde leverde voor derdeklasser Buitenboys geen overwinning op. De ploeg van Mark Steur was al geplaatst maar had in TOB een lastige opponent. Het werd uiteindelijk 1-1.

Er waren mogelijkheden genoeg om tot scoren te komen maar ook bij de tegenstander was dat het geval. Bij Buitenboys was doelman Rick van Dekken de tweede helft goed op dreef en had hij diverse fraaie reddingen. Voorin bij Buitenboys was Giovanni Kasanwirjo diverse keren kansrijk maar de zuiverheid ontbrak. Voor de rust nam Buitenboys wel de leiding door Rowdy Moorman die attent was en de score opende.

fraaie reddingen

De tweede helft eenzelfde spelbeeld met Buitenboys wel vaker voor het doel van de tegenstander en kwamen er genoeg mogelijkheden, bij een paar schoten van Buitenboys was het de TOB doelman die fraai redde en zijn ploeg voor erger behoedde.

TOB dat veelal de dieptepass hanteerde kon het de thuisclub niet echt lastig maken maar op het middenveld veroverde men wel vaak de bal en in de slotfase waren er nog een paar snelle counters van de gasten maar dit leverde geen goal op mede door het goede keeperswerk van Rick van Dekken. Aan de andere kant had Buitenboys de overwinning naar zich toe moeten trekken maar zoals eerder gezegd het ging allemaal te slordig. In blessuretijd had de thuisclub zeker toe moeten slaan maar de TOB doelman was heer en meester. Het bleef bij deze puntenverdeling en kan Buitenboys zich gaan voorbereiden op de competitie.

Komende zaterdag start de competitie en speelt Buitenboys om 14.30 uur bij sv Kadoelen.