Waterwijk stelt zege in de tweede helft tegen ASV ‘65 veilig.

ASC Waterwijk (zondag) heeft  weer drie punten aan het totaal toe kunnen voegen. Tegen ASV ‘65 bleef men met 2-4 aan de goede kant van de score. Vanaf het begin gaven de Almeerders de toon aan en kwamen er ook een aantal kansen. maar deze werden eerst nog niet benut.

Na een kwartier wisten de gasten wel tot scoren te komen maar niet veel later werd de stand door Waterwijk weer gelijk getrokken door Kevin Visser 1-1. Waterwijk was nu goed bezig en maakte ook de 2-1 door Mitchell Moet na goed werk van Melvin Kremer .

Daarna was er een fase in de wedstrijd waarin Waterwijk niet scherp was en de 2-2    was het gevolg. ASV kreeg even vleugels maar dat duurde niet lang. De ruststand van 2-2 was eigenlijk wel de goede.

Onder druk

Na de rust een beter Waterwijk dat dat de tegenstander goed onder druk bleef houden en dat leverde dan ook doelpunten op. In de 69e minuut was het dan raak toen een harde voorzet door Dion Evers ingeschoten werd 3-2. ASV deed wel wat terug maar was niet bij machte om het de thuisclub echt lastig te maken. Het slotakkoord was weer voor Waterwijk dat via Jasper Schipper uit de kluts de 2-4 maakte.

Positiespel

Trainer Geruillo Koenders was uiteindelijk wel tevreden, “We speelden niet onze beste wedstrijd maar wisten wel tot scoren te komen, het positiespel kan nog beter en moeten we meer geduld hebben voor de opbouw. Verder zijn we op de goede weg en moeten we zorgen dat het de komende wedstrijd nog beter gaat”.

Komende zondag speelt Waterwijk thuis tegen TABA.