Waterwijk ruim onderuit tegen koelbloedig TABA.

Het zondagteam van Waterwijk heeft in de 4e klasse geen overwinning kunnen boeken. Na 90 minuten stond er een 1-6 uitslag op het scorebord maar wel voor tegenstander TABA.

Niet bij de les

In de eerste 15 minuten was de thuisclub niet bij de les en liep men snel tegen een 0-2 achterstand aan. Daarna waren we als ploegen beter aan elkaar gewaagd en kreeg Waterwijk ook kansen. Echter zonder resultaat en ging de rust met deze stand in.

Van korte duur

In de 2e helft kwam Waterwijk beter uit het kleedlokaal dan de tegenstander en waren er ook mogelijkheden om te scoren en dat gebeurde dan ook door Dion Evers 1-2. Deze stand was echter van korte duur want TABA wist hierna weer tot scoren te komen 1-3. Dit was voor Waterwijk de nekslag en liep de tegenstander simpel uit maar een forse overwinning. Wel was Waterwijk nog dichtbij een treffer maar dat gebeurde niet. TABA had de geboden ruimte goed benut en won uiteindelijk dan ook verdiend met 1-6.

Komende wedstrijd gaat Waterwijk op bezoek bij VVA/de Spartaan.