Weer fors verlies voor FC Almere.

Tweedeklasser FC Almere heeft zaterdag tegen sv Zandvoort weer flink wat doelpunten tegen gekregen, de Almeerders die vorige week de eerste overwinning boekte kregen deze wedstrijd weer een grote domper te verwerken. Het werd maar liefst 9-3 na negentig minuten. De ploeg van trainer Olf zal het roer om moeten gooien wil men niet afzakken naar een bedenkelijk niveau.

Snelle achterstand

In de beginfase lag na 2 minuten de 1-0 al in het Almeerse doel en 6 minuten  later lag ook de 2-0 in het net. Almere was wel regelmatig in balbezit maar kon geen echte kansen creëren. Toen na tien minuten spel ook de 3-0 werd ingeschoten constateerde de assistent scheidsrechter een overtreding en nam de arbiter dit over. Zandvoort kreeg nog meer kansen maar via de lat bleef een derde goal vooralsnog uit maar een overtreding van Almere zorgde dat de thuisclub via een strafschop toch op 3-0 kwam.

Vrije schop

Later wat meer kansen voor Almere via Mike de Blieck maar het scoren bleef uit. Toch scoort Almere uit een vrije schop van Sebastiaan Visser en kon Rory de Meijer raak koppen :3-1.Almere werd nu wat sterker en kreeg aardig wat mogelijkheden maar goals bleven uit. Niet voor Zandvoort want voor de rust scoorde men nog 4-1.

Dieptepunt

Na de rust kon Almere de wedstrijd niet meer kantelen, sterker nog de thuisclub liep uiteindelijk fors uit, wel kreeg Almere nog wel kansen en maakte nog de 4-2 maar diverse blessures en het inbrengen van diverse wissels leverde niets meer op en kon Zandvoort simpel uitlopen naar een grote 9-3 uitslag en kreeg FC Almere voor de tweede keer dit seizoen negen goals tegen. In de slotfase wist Almere dan nog een derde goal te maken.