Opsporing verzocht van Zouo (Tom) Angel

De Hoofdofficier van Justitie van het arrondissementsparket Limburg vraagt uw aandacht voor het volgende:

Vanwege een dodelijk schietincident in Heerlen is de politie dringend op zoek naar Zouo Angel, die ook wel “Tom” wordt genoemd. Voor de tip die leidt tot zijn aanhouding is een beloning beschikbaar van 10.000 euro.

De politie verdenkt de 30-jarige man ervan op zaterdag 13 november betrokken te zijn geweest bij het schietincident. Het incident vond zaterdagavond rond 22.40 uur plaats aan de Elandstraat in Heerlen. Het slachtoffer overleed zondagochtend in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het is onbekend waar Zouo Angel momenteel verblijft. Daarom wordt een recente politiefoto en zijn identiteit vrijgegeven.

De verdachte gebruikt in het dagelijks leven de roepnaam Tom, maar heet formeel Zouo Angel. Hij heeft een lichte huidskleur, is niet erg lang en heeft een breed postuur. Hij heeft donker haar, donkere ogen en is brildragend. Verder is opvallend dat hij linkshandig is, een tatoeage heeft op zijn arm en spreekt met een Amsterdams accent. Denkt u te weten waar hij zich bevindt of heeft u andere informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070.

Ziet u Tom Angel? Benader hem dan niet zelf, maar bel direct de politie op 112.

Geschreven door