Meer live muziek bij Omroep Almere

youngtalet-4

Vanaf januari 2022 slaan Omroep Almere & Muziekschool Your Musiqskool de handen ineen om jong muzikaal talent van met name Almeerse bodem een podium te geven en daarnaast muziekeducatie in de spotlights te zetten.

Samen met programmamakers Johan van Kesteren en Bjork Lommerse brengt YMS oprichter Julia Olthoff tijdens het programma Wakker worden met op zaterdagochtend het maandelijks item Your Musiq Live, met live muziek van jonge talenten vanuit de muziekschool en daarbuiten, interviews, nieuws en hot topics over alles wat met muziek(educatie) te maken heeft..

Daarnaast viert Your Musiqskool in januari haar 10 jarig jubileum en viert Johan in 2022 zijn 500e uitzending! Reden genoeg om de handen ineen te slaan voor nog meer live muziek voor Almere. Your Musiqskool, ooit begonnen vanuit de bijkeuken van oprichter Julia Olthoff, en inmiddels uitgegroeid tot een muziekschool met leslocaties in Buiten en Haven, zet zich in voor persoonlijk, hedendaags en uitdagend muziekonderwijs in de wijken, voor iedereen die muziek wil leren maken, daarnaast zijn ze onlangs gestart met Your Musiq Academy om jong talent een muzikale voedingsbodem te bieden!  

Juist nu deze uitdagende tijd vinden zowel Johan en Julia het belangrijk om jongeren dit platform te geven en anderen te inspireren met muziek, maar ook het belang van muziekonderwijs een gezicht te geven.

Op woensdag 29 december tussen 20.00-21.30 uur vertelt Julia Olthoff in de uitzending van het programma Lets Talk and Listen gepresenteerd door broer en zus Toney, meer hierover en de positieve invloed van muziek tijdens corona.

Your Musiq Live kan je vanaf 8 januari en daarna elke 1e zaterdag volgen tussen 10.00 -11.00 tijdens het programma Wakker Worden Met (9.00-12.00). Stem af op omroepalmere.nl/live-kijken of omroepalmere.nl/luister-live-2

Written by