Môgge Almere… | Column Ton Theunis

Nog 98 dagen…De klok tikt vreugdevol naar 13 april. Of meedogenloos, het is net wat je wilt zien.

Volgens meneer Bakker gaat tien procent niet goed, maar de rest wel. Is dat waar? Zijn eigen klok zal het ons leren. Toch zijn er echt zorgelijke zaken. Nog 98 dagen en dan moet bijvoorbeeld het paviljoen van Indonesië er staan. Beweerde Floriade, beweerde de wethouder.

Dit dus: https://youtu.be/_zb1DpuGUYs

Maar men is nog niet begonnen met de bouw en een vergunning is nog niet eens aangevraagd. Nauwelijks een land heeft een vergunning aangevraagd en gebouwd wordt er evenmin, op twee landen na. Tenminste, dat is wat tot heden in de openbaarheid kwam. Eén ding is wel zeker inmiddels. In de komende 98 dagen zal weinig van wat u hier ziet nog worden gerealiseerd. Daarmee is de Floriade, na zoveel geld en zoveel schandalen, nu al niet wat ze had moeten zijn…

Maar gelukkig hebben we de plaatjes nog.

Overige gerelateerde artikelen