Hallo Almere – 24-01-2022

Weer een nieuwe aflevering van de podcast voor mensen die in isolatie zitten of hebben gezeten zowel thuis als in een verzorgingstehuis. Maar ook voor hen die werkzaam zijn in de zorg. We behandelen telkens wat onderwerpen die ons bezig houden, en houden telefonische interviews.

Elke week behandelen we onderwerpen die spelen in de Almeerse samenleving, geven we updates over de maatregelen.

U kunt ook de studio bellen op een van de volgende nummers: 036-3690072 of 036-3690073. U komt dan live in de radio uitzending. Deze is wekelijks op maandag van 11:00 tot 12:00 uur live te beluisteren, uiterlijk woensdag/donderdag staat deze uitzending online als zijnde podcast.

Vandaag weer een telefonisch onderhoud met Vincent, We hebben het vooral gehad over de nieuwe maatregelen, wat moeten we doen om de cijfers naar beneden te krijgen, en deze week vooral de aanpassingen van de test adspraken

Hier wat adressen voor verdere informatie rond het corona virus

Twijfel je nog steeds? weet je dat je gewoon de Twijfeltelefoon kunt bellen zij geven overal antwoord op je vragen rond vaccineren. Niet om je over te halen, nee om te zorgen dat je de juiste informatie hebt waarop je je beslissing kunt baseren. dus bel 088-7555777

https://www.ggdflevoland.nl/Nieuws/vanaf-nu-3-maanden-tussen-laatste-vaccinatie-en-booster

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/aanpak-coronavaccinatie/boostervaccinatie Hier kun je de afspraak inplannen

Muziek op verzoek van verschillende luisteraars, deze keertrippels van diverse artiesten
Presentatie en techniek: Cor Toorenburg 
Presentatie en redactie: Dick Ramp

Deze podcast is in samenwerking met InnerCircle en wordt ondersteunt door onder andere: Rabo Bank Almere en het Oranje Fonds en zorggroep Almere

Written by