Ga naar de Banketstaven actie website >>

Za 5/3 Your Musiq Live Uitzending gemist met Jaïnda


Fotocredit: Your Musiqskool – Julia Olthoff

Afgelopen zaterdag 5 maart hebben we weer een top Your Musiq Live uitzending gehad, inmiddels de 2e editie!
Your Musiq Live is een nieuw initiatief van muziekschool Your Musiqskool van eigenaar/ co-host Julia Olthoff, Oproep Almere en radioprogramma Wakker Worden Met, om jong muzikaal talent vanuit Almere en daarbuiten een podium te geven en muziekonderwijs en live muziek in de spotlights te zetten!

Dit keer waren live in de uitzending te gast jong talent jazzvocalist en songwriter Jaïnda Buiter onder begeleiding van gitarist Philip Kurstjens, waarmee we in gesprek gingen over haar muzikale reis en ontwikkeling sinds de start bij Your Musiqskool, het conservatorium en haar deelname aan het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO). En uiteraard konden we genieten van live performances: o.a de prachtige Colourblind en Picture You, geschreven Jasper Buiter, ToTwelve, en daarnaast uiteraard een aantal classics/standards waaronder “Say a little prayer” en “Mean to Me”
Spontaan speelden ze op verzoek “I Wish” van Stevie Wonder. Kortom het was een geslaagde YML editie!

Luister hier het programma terug
Your Musiq Live Uitzending gemist za 5/3 10.00 – 11.00 met Jaïnda Buiter en Philip Kurstjens
Your Musiq Live Uitzending gemist za 5/3 11.00 – 12.00 met Jaïnda Buiter en Philip Kurstjens

Agenda
De volgende uitzending is op zaterdag 2 april, artiesten/talenten nog niet bekend.

Meer informatie
Your Musiq Live Pagina
Your Musiqskool