ASC Waterwijk haalt eerste periodetitel binnen.

Het inhaalduel in de tweede klasse A tussen Waterwijk en Aalsmeer is een overwinning voor de Almeerders geworden. De ploeg van Ben Vis veroverde door een 1-0 winst de eerste periodetitel en werd ook koploper in 2A.en staat nu vijf punten voor op HBOK maar speelde ook een duel meer. Jerold Promes werd de gevierde man door de 1-0 te scoren.

Waterwijk wilde vanaf het begin de toon aangeven maar dat liep soms heel anders en kreeg Aalsmeer wat meer balbezit maar dat leverde maar weinig kansen op. Na verkeerd uitverdedigen van FC Aalsmeer kwam Ryannique Inge 1op1 te staan tegenover de keeper van Aalsmeer maar Inge kwam niet tot scoren.  Na ongeveer een half uur spelen moest aanvoerder Jimmy de Haas met een blessure het veld verlaten, na deze periode werd FC Aalsmeer iets sterker en dit resulteerde dan ook in een mogelijkheid. De bal verdween echter hoog over het doel van de goed keepende Gianni Hermans. De rust ging dan ook in met 0-0.

Bevrijdende treffer.

Na de rust eenzelfde wedstrijdbeeld, de eerste tien minuten had FC Aalsmeer een licht overwicht zonder dat dit echte kansen opleverde. Waterwijk kwam later iets meer voor het doel van de gasten maar achterin bij Aalsmeer was men attent. De laatste twintig minuten ging Waterwijk, met enkele verse krachten vol voor de overwinning. FC Aalsmeer had moeite met het fysieke spel van de thuisclub.Ongeveer tien minuten voor tijd wist Jerold Promes uit een hoekschop de bevrijdende 1-0 te maken. De inzet werd nog wel gestopt door doelman van der Wiel maar de rebound was te veel voor de goalie. De slotfase was nog even hectisch waarbij Desmond Mensen nog een bal van de doellijn moest halen. Verder werd FC Aalsmeer niet meer gevaarlijk en bleef het bij 1-0.en kon Waterwijk het feestje vieren met de in grote getallen aanwezige supporters.