Waterwijk (zondag) onderuit bij sterk TOG.

In de zondag vierde klasse E heeft Waterwijk het hoogstaande TOG niet kunnen verrassen. De thuisploeg was veel effectiever en daar had Waterwijk geen antwoord op.

Het werd bij TOG geen lekkere middag voor Waterwijk, want het op de tweede plaats staande TOG wilde op eigen veld deze middag geen punten verspelen en gaf al direct het visitekaartje af door binnen vijf minuten de score te openen: 1-0. Waterwijk herstelde zich en kwam beter in de wedstrijd en kreeg ook meer balbezit maar wist het eerste kwartier niet echte kansen te creëren. TOG deed dat beter en verdubbelde in de 25e minuut de voorsprong, de snelle linkerspits van de thuisclub had een mooie actie in huis en scoorde dan ook 2-0. Waterwijk stelde hier niet veel tegenover en ging de rust ook met deze stand in.

Tegenstoot.

Na de rust wilde Waterwijk het tij gaan keren maar slaagde hier niet in ondanks wat mogelijkheden. Een tegenstoot van de thuisclub zorgde niet veel later dat de achterstand nog groter werd en scoorde de 3-0.Ondanks de tegendoelpunten bleef de ploeg van Geruillo Koenders de volle 100% geven en dat resulteerde in een goede aanval en Mauro Gruijthuijsen wist met een actie TOG in de verleiding te brengen en veroorzaakte een TOG-speler een penalty. De toegekende elfmetertrap werd door Jorg van Eck uitstekend benut :3-1.

Meer energie.

Toen kreeg Waterwijk wat  meer energie maar dat werd al snel weer in de kiem gesmoord door een prachtige volley van de linkerspits van TOG: 4-1. Waterwijk was een verslagen ploeg en moest uiteindelijk ook nog een vijfde goal incasseren. Het slotakkoord was voor Waterwijk dat de eindstand op 5-2 bepaalde. Geen beste beurt dus voor de Almeerders dat komende wedstrijd de kans krijgt om zich te herstellen tegen Kismet.