Za 02/04 YML Uitzending gemist met Yasira & Safiya

Afgelopen zaterdag 02 april was de derde Your Musiq Live uitzending gehad, inmiddels de 3e editie!

Your Musiq Live is een nieuw initiatief van muziekschool Your Musiqskool van eigenaar/ co-host Julia Olthoff, Oproep Almere en radioprogramma Wakker Worden Met, om jong muzikaal talent vanuit Almere en daarbuiten een podium te geven en muziekonderwijs en live muziek in de spotlights te zetten!

Deze derde editie waren te gast zangtalenten Yasira en Safiya, twee muzikale zussen die beiden zanglessen volgen bij Your Musiqskool. Voor hun een grote stap want voor het eerst traden zij op voor ‘publiek’ via de radio. Your Musiq Live wil juist ook de nieuwe jonge talenten de ruimte geven om ervaring op te doen in het optreden en jezelf presenteren. De sfeer zat er goed in! Wat deden ze het goed met oa covers van Adele, Sam Smith, Jason Mraz en Blof en een spontane vertolking van Hallelujah van Leonard Cohen. Ook raakten we in gesprek over hun muzikale inspiratie, zangles en hun toekomstdromen. Dat Yasira en Safiya op veel support kunnen rekenen is wel duidelijk. Verschillende familieleden en vrienden belden live in om hen te supporten en te vertellen hoe trots ze zijn op dit muzikale duo!

Ondanks dat we even wat technische hickups hadden met het geluid, was het weer een top uitzending boordevol muzikale, gezellige uitzending met dank aan het team van Omroep Almere & Wakker Worden Met. De 4e editie is op zaterdag 7 mei!

Luister hier het programma terug
Your Musiq Live Uitzending gemist za 2/4 10.00 – 11.00 met Yasira en Safiya
Your Musiq Live Uitzending gemist za 2/4 11.00 -12 met Yasira en Safiya (alleen eerste 10 minuren).

Your Musiq Live Uitzending gemist za 5/3 10.00 – 11.00 met Jaïnda Buiter en Philip Kurstjens
Your Musiq Live Uitzending gemist za 5/3 11.00 – 12.00 met Jaïnda Buiter en Philip Kurstjens
Your Musiq Live Uitzending gemist za 5/1 11.00 -12.00 met Benthe Renee

Agenda
De volgende uitzending is op zaterdag 7 mei!

Meer informatie
Your Musiq Live Pagina
Your Musiqskool
Your Musiqskool op instagram & facebook.

Fotocredit: Your Musiqskool – Julia Olthoff