Hallo Almere – 11-04-2022

Weer een nieuwe aflevering van de podcast voor mensen die in isolatie zitten of hebben gezeten zowel thuis als in een verzorgingstehuis. Maar ook voor hen die werkzaam zijn in de zorg. We behandelen telkens wat onderwerpen die ons bezig houden, en houden telefonische interviews.

Vandaag hadden we weer een duo presentatie, Dick Ramp en Cor Toorenburg verzorgen weer als vanouds een leuke uitzending

Ook vandaag hebben we weer zoals elke week een gevarieerd programma, fijne muziek en uiteraard hebben we het over de komende versoepelingen, maar ook over wat we toch wel moeten doen om besmetting te voorkomen. Immers Corona is niet weg, meer op vakantie kunnen we stellen..

We bespreken de cijfers van gisteren, wat moeten we doen. We nemen even de aanpassingen van de maatregelen door, wat mag nu wel, en wanneer wel mondkapjes etc.Maar ook het vervallen van de verplichting tot testen na bv een positieve zelftest.

Maar ook weer muziek van de keuzes van Dick, diverse mooie tracks heeft hij voor u uitgekozen

Ben benieuwd hoe jullie de afgelopen week hebben beleefd? Nog uit geweest. De horeca bezocht? Of gewoon heerlijk wezen winkelen.  Ik heb benieuwd vertel het ons 036-3690072.

Vandaag is Vincent live in de uitzending aanwezig als ook Caroline in ‘t Veld namens InnerCircle zij had een inspirerend verhaal over de hulp aan Oekraïners, zij die hebben kunnen vluchten voor die barbaarse oorlog die daar nu wordt uitgevochten. Wil je iets meer weten over hoe je ook het Leger Des Heils kan helpen. hier de gegevens en kijk eens op hun site. Ook had ze het over makkelijke kaarten met uitleg. Hieronder tref je ze aan. Zet ze op je telefoon en kun je op een simpele manier mensen helpen die je aanspreken of die je hulp wilt bieden.

Wil je meepraten? bel 036-3690072 en 036-3690073, stel je vragen. Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met onze partners InnerCircle, Rabo Bank, Oranjefonds en de Zorggroep.

Written by