Buitenboys vrouwen moet verlies incasseren tegen Waterwijk vrouwen. (0-4).

In de 3e klasse A waren het  Buitenboys en Waterwijk die de stadsderby speelde op Sportpark Polderkwartier. Vanaf het fluitsignaal waren het de vrouwen van Waterwijk die gelijk druk uitoefende op de verdediging van Buitenboys. Er waren aanvallen mooie combinaties en Waterwijk wist de rust aan de bal te houden. Dit resulteerde in de 28e minuut waarbij door een mooie steekpass Jaimy Rooze voor de keepster werd gezet en deze fraai afrondde(0-1). Niet veel later was het Jaimy Rooze die over de rechterflank de verdediging wist te passeren en de bal wist terug te leggen naar Yvette Raaijen die de bal achter de doelvrouw van Buitenboys wist te schuiven. Het laatste kwartier van de eerste helft zakte het spel wat in van Waterwijk en wist Buitenboys nog een aantal doelpogingen te creëren maar deze wist de huidige stand niet te veranderen.

Leuk duel.  Na de rust bleef het een leuk duel met twee teams die hard werkte voor een goed resultaat. Buitenboys was vol vertrouwen uit de kleedkamer gekomen en wisten veel passes van Waterwijk te onderscheppen en om te zetten in een aanval. Dit resulteerde dat de eerste 20 minuten voornamelijk op de helft van Waterwijk werd gespeeld. Met voornamelijk hard werken wisten de vrouwen van Waterwijk stand te houden en wachten geduldig op een kans. En in de 86e minuut was het in een snelle omschakeling van Waterwijk waarbij weer Jaimy Rooze de verdediging van Buitenboys te snel af was en de 0-3 op het scorebord wist te brengen. Niet veel later was het weer Jaimy Rooze die de eindstand bepaalde door de 0-4 te maken.

Trainer Pourchez was erg tevreden over het werk wat verricht was door zijn team en de verdiende winst. Met de wedstrijden die nog komen gaan moet het allemaal nog wat beter en sneller. Komende wedstrijd speelt WAterwijk tegen de Meer en Buitenboys is dan vrij.