Hallo Almere van 16 mei 2022

Weer een nieuwe aflevering van de podcast voor mensen die in isolatie zitten of hebben gezeten zowel thuis als in een verzorgingstehuis. Maar ook voor hen die werkzaam zijn in de zorg. We behandelen telkens wat onderwerpen die ons bezig houden, en houden telefonische interviews.

Vandaag hadden we Cor Toorenburg alleen als presentator. Dick kon helaas niet aanwezig zijn.

Ook vandaag hebben we weer zoals elke week een gevarieerd programma, fijne muziek en uiteraard hebben we het over de komende versoepelingen, maar ook over wat we toch wel moeten doen om besmetting te voorkomen. Immers Corona is niet weg, meer op vakantie kunnen we stellen.. We hebben muziek van Andre Hazes, Aretha Franklin, Belle Perez, Blof.

Uiteraard hebben we weer een telefonisch onderhoud met Vincent Neel, deze keer ook over Inclusie, dat de gemeente denkt het goed te regelen maar gewoon heel veel nalaat en gewoon niet door denkt. Ook bij de wereldtentoonstelling “de Floriade “gaat veel fout. Op veel plekken kunnen gebruikers van een rolstoel niet zelfstandig komen zonder blaren op hun handen of dat ze vastlopen. Ook met elektrisch voortgedreven rolstoelen lopen ze meerdere keren vast.

Maar ook weer muziek van de redactie, dit keer van Hollandse bodem.

Ben benieuwd hoe jullie de afgelopen week hebben beleefd? Nog uit geweest. De horeca bezocht? Of gewoon heerlijk wezen winkelen.  Ik heb benieuwd vertel het ons 036-3690072.

Vandaag is Vincent live in de uitzending aanwezig kijken hoe het met hem gaat.

Wil je meepraten? bel 036-3690072 en 036-3690073, stel je vragen. Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met onze partners InnerCircle, Rabo Bank, Oranjefonds en de Zorggroep.

Written by