Verlies Waterwijk (zondag) tegen Ankaraspor

In de vierde klasse E  heeft Waterwijk in de uitwedstrijd bij Ankaraspor geen overwinning kunnen behalen. Vlak voor de rust maakte de thuisclub de gelijkmaker maar ver na de rust werd Waterwijk overlopen.

Waterwijk begon goed aan dit duel en in minuut 1 was er al een mogelijkheid die men ook verzilverde, Mauro Gruijthuijsen scoorde voor de Almeerders.Hierna was het de beurt aan Ankaraspor dat Waterwijk behoorlijk onder druk zette. Vlak voor de rust moest de ploeg van Geruillo Koenders dan ook de gelijkmaker incasseren 1-1.

Keihard werken

De 2e helft was eigenlijk niet anders. Waterwijk bleef keihard werken voor een goed resultaat maar in de 65e minuut wist de thuisclub de Waterwijk defensie toch te verschalken 2-1.

Hierna gooide de Almeerders alles op de aanval en kwamen er ook wel wat kansen maar doelpunten bleven echter uit. Ankaraspor wist dan wel tot scoren te komen en maakte in de 80e minuut de 3-1.

In de laatste minuten van de wedstrijd viel ook nog de 1-4 en 1-5 en daarmee stond de eindstand op het scorebord.

Komende wedstrijd ontvangt Waterwijk het Amsterdamse Sloterdijk.