Your Musiq Live a.s. za 4 juni End of Season Special

YML 040622 EOS Edition (1)

Zaterdag 4 juni een extra lange YML End of Season editie van 10.00-12.00 met live muziek en mooie gesprekken met YMS talents Caleydiah, Mica en singer-songwriter Bjork Lommers met eigen werk!
In deze End Of Season Editie hebben we maar liefst 2 uur vol live muziek, interviews en nieuwtjes en alles over het End of Season Concert op zaterdag 2 juli van Your Musiqskool. In het eerste uur zijn YMS students Caleydiah Romney (zang) en Mica Alberto (piano/gitaar) twee jonge talenten die graag hun muzikale passie volgen en ontwikkelen o.b.v. Your Musiqskool. Caleydiah is YMS’er van het eerste uur en heeft ook het allereerste EOS concert meegemaakt. Het zingen zat er toen al in! Mica is het liefst de hele dag met muziek bezig en speelt gitaar èn piano! Met hen praten we over hun passie voor muziek, les bij Your Musiqskool en het End of Season concert!

In het tweede uur hebben we te gast niemand minder dan OA radio dj, singer-songwriter en sinds kort ook YMS’er Bjork Lommers. Van haar horen we eigen werk en praten we over haar ontwikkeling als artiest, inspiratie en…de lessen bij Julia / Your Musiqskool

Wat kan je verwachten
Een afwisselende uitzending met inspirerende gesprekken, nieuwe talenten. Verder hoor je weer veel cultureel nieuws, meer over de actie van Your Musiqskool over het 10 jarig bestaan en ons End of Season. Ook zijn we een crowdfundingsactie begonnen om het End of Season nu èn in de toekomst mogelijk te maken! Meer hierover hoor je in de show.

Q & A | Bel en stel live in de uitzending een vraag
Heb jij een vraag voor Mica, Caleydiah of voor de radiomakers Julia/ Johan/ Bjork?
Bel in tussen 10.15 – 11.00 met 036 369 0072 of 036 369 0073 en stel live in de uitzending je vraag!

Luister & Kijk live 
A.s. Zaterdag 4 juni van 10.00 – 12.00. bij Wakker Worden Met.
Kijk live omroepalmere.nl/live-kijken of  luister live omroepalmere.nl/luister-live-2.Volg Your Musiq Live elke 1e zaterdag volgen tussen 10.00 -11.00 tijdens het programma Wakker Worden Met
(9.00-12.00). De volgende Your Musiq Live is op zaterdag 4 juni!

Uitzending gemist?
Luister alle uitzendingen terug op onze YML Radio/Video Gemist pagina.

Over Your Musiq Live
Your Musiq Live is een gezamenlijk initiatief van muziekschool Your Musiqskool, radioprogramma Wakker Worden Met /
Omroep Almere om jong muzikaal talent van almeerse bodem en daarbuiten een platform te geven en muziek(onderwijs) in de spotlights te zetten.