Ga naar de Banketstaven actie website >>

Za 4 juni YML End of Season Uitzending Gemist.

WhatsApp-Image-2022-06-05-at-7.34.40-PM

Afgelopen zaterdag 4 juni was de vijfde Your Musiq Live End of Season edition,
dit keer met 3 gasten: YMS talenten Caleydiah, Mica, en Bjork Lommers

Your Musiq Live is een nieuw initiatief van muziekschool Your Musiqskool van eigenaar/ co-host Julia Olthoff, Omroep Almere en radioprogramma Wakker Worden Met, om jong muzikaal talent vanuit Almere en daarbuiten een podium te geven en muziekonderwijs en live muziek in de spotlights te zetten!

Deze vijfde speciale End of Season Editie waren te gast zangleerling Caledyiah, gitaarleerling Mica en WWM Dj en singer songwriter Bjork Lommers.
Samen met hen blikken we vooruit naar het End of Season concert, waar we na 2 jaar eindelijk weer live concert mogen houden.
Met hen praatten we over hun muzikale passie, hoe ze begonnen zijn bij Your Musiqskool. Gitaarleerling Mica speelde een fragment uit Metallica’s ‘Nothing Else Matters’ op gitaar en “Sleeping Lotus” piano, en hoe! De passie voor muziek heeft hij o.a. van zijn opa en moeder meegekregen, die beiden even inbelden.
Caleydiah is een van de eerste YMS leerlingen en heeft ook het allereerste End of Season concert meegemaakt. Begonnen als jonge pianoleerling heeft ze grote stappen gemaakt richting zingen. Met haar prachtige heldere stem zong ze “Easy on me” van Adele en “Can you feel the Love” tonight. Ontroerend mooi, dat wij er stil van waren. Dat zij echt iets te vertellen en te brengen heeft, was duidelijk. “Wees jezelf, en geef nooit op, en als je zenuwachtig bent, gewoon doen!”

Het tweede uur spraken we kort telefonisch met Benthe Renee, over EOS, haar eigen geschreven nummers, en en kregen we alvast een voorproefje van haar End of Season optreden! Daarna kregen we een heerlijk optreden van niemand minder dan WWM DJ en singer songwriter Bjork Lommers. Die onlangs een speciaal traject volgde bij Julia, om zich als artiest meer te bekwamen in het zelf begeleiden van haar nummers. Met haar praatten we over haar eigen werk, haar ontwikkeling als singer-songwriter en toekomstdromen. Ook zong ze eigen werk: Emotion, Like a violin, Lord give me comfort, en zong ze spontaan Al Green’s
Let’s stay together o.b.v. Julia Olthoff.

Over het End of Season Concert op zaterdag 2 juli
Op zaterdag 2 juli mogen we eindelijk weer ons jaarlijks End of Season Concert organiseren en mogen we jong talent eindelijk het podium geven, waar ze in de spotlights staan en hun talent mogen laten zien aan vrienden en familie en bezoekers uit heel Almere. Dit jaar is het onze 9e editie en 10 jarig jubileum. Muziek vieren zoals het bedoeld is: samen! End of Season is elk jaar hèt grote eindevenement van Your Musiqskool. Na 2 jaar lockdowns vinden we het belangrijk dat we jong talent weer die ervaring mogen geven, waar ze het hele jaar voor oefenen. Ook is het End of Season een belangrijk podium waar jonge artiesten als Jaïnda (Flevojazzfestival) en Benthe Renee ervaring hebben opgedaan en door kunnen stromen naar grote podia.

Help ons het mogelijk te maken en steun End of Season en de oprichting van onze stichting, zodat we met projecten als End of Season muzikale (talent)ontwikkeling in de toekomst mogelijk en bereikbaar kunnen maken en veel almeerse jongeren hiermee kunnen helpen. Elke donatie is welkom!
Doneer (met of zonder tegenprestatie) via Voordekunst.nl
Luister hier het programma terug
Your Musiq Live Uitzending Gemist za 4/6/22 10.00 -11.00 met Mica, Caleydiah en Bjork
Your Musiq Live Uitzending Gemist za 4/6/22 11.00 -12.00 met Mica, Caleydiah en Bjork

Your Musiq Live Uitzending gemist za 7/5 met Myrthe & Kjell (musical) van 10.00 -11.00
Your Musiq Live Uitzending gemist za 7/5 met Myrthe & Kjell (musical) van 11.00 -12.00 (eerste 15 minuten).

Your Musiq Live Uitzending gemist za 2/4 10.00 – 11.00 met Yasira en Safiya
Your Musiq Live Uitzending gemist za 2/4 11.00 -12 met Yasira en Safiya (alleen eerste 10 minuren).

Your Musiq Live Uitzending gemist za 5/3 10.00 – 11.00 met Jaïnda Buiter en Philip Kurstjens
Your Musiq Live Uitzending gemist za 5/3 11.00 – 12.00 met Jaïnda Buiter en Philip Kurstjens
Your Musiq Live Uitzending gemist za 5/1 11.00 -12.00 met Benthe Renee

Agenda
Meer nieuws over onze zomerprogrammering volgt z.s.m.!

Meer informatie
Your Musiq Live Pagina
Your Musiqskool
Your Musiqskool op instagram & facebook.

Fotocredit: Your Musiqskool – Julia Olthoff