Hallo Almere van 08 augustus 2022

Weer een nieuwe aflevering van de podcast voor mensen die in isolatie zitten of hebben gezeten zowel thuis als in een verzorgingstehuis. Maar ook voor hen die werkzaam zijn in de zorg. We behandelen telkens wat onderwerpen die ons bezig houden, en houden telefonische interviews.

Vandaag hadden we Cor Toorenburg als presentator.

Ook vandaag hebben we weer zoals elke week een gevarieerd programma, fijne muziek en uiteraard hebben we het over de komende versoepelingen, maar ook over wat we toch wel moeten doen om besmetting te voorkomen. Immers Corona is niet weg, meer op vakantie kunnen we stellen.

Vandaag weer een interview met Vincent, hoe heeft hij het de afgelopen week gedaan.

Ben benieuwd hoe jullie de afgelopen week hebben beleefd? Nog uit geweest. De horeca bezocht? Of gewoon heerlijk wezen winkelen. Ik heb benieuwd! Vertel het ons: 036-3690072.

Wil je meepraten? Bel 036-3690072 en 036-3690073, stel je vragen. Dit programma wordt gemaakt in samenwerking met onze partners InnerCircle, Rabo Bank, Oranjefonds en de Zorggroep.

Written by