Buitenboys vrouwen fors onderuit tegen Waterwijk vrouwen.

Het werd een doelpuntrijk duel op sportpark Polderkwartier waar de vrouwen van Buitenboys en Waterwijk elkaar ontmoette. Uiteindelijk Was Waterwijk ruim de sterkste.

Twee nederlagen.

Buitenboys was de competitie begonnen met twee nederlagen dus wilde zich graag herstellen tegen stadgenoot Waterwijk. De gasten namen direct het initiatief en daar had Buitenboys veel moeite mee, er waren aardig wat kansen maar in eerste instantie wist de Buitenboys keeper nog wel redding te brengen en bleef de nul lang op het scorebord staan. Na 25 minuten moest Buitenboys er toch aan geloven en viel het eerste doelpunt van de wedstrijd. Niet lang hierna was het snel 0-2. Toch deed Buitenboys er van alles aan om tot scoren te komen en dat lukte dan ook vlak voor de rust:1-2.

Hoog tempo.

Na de pauze voerde Waterwijk het tempo behoorlijk op en was er geen houden meer aan en liep men simpel uit naar 1-6. Buitenboys bleef sportief partij geven en kwam af en toe toch gevaarlijk door maar de Waterwijk verdediging loste de tegenstoten bekwaam op.Het laatste gedeelte van de wedstrijd kenmerkte zich door twee vermoeide ploegen die snakte naar het einde. In de slotfase wist Waterwijk nog eenmaal te scoren en was de 1-7 einduitslag een feit. Doelpuntenmakers aan de kant van Waterwijk waren: Jaimy Roose 3x, Lisa Smit 2x,Britt Kater en Romaissa Belkaid elk eenmaal.

Komende wedstrijd speelt Waterwijk thuis tegen sv Ouderkerk en Buitenboys gaat naar HZM ‘22.