Waterwijk vrouwen winnen verdiend van een fysiek sterk Ouderkerk.

Won Waterwijk vorige week van Buitenboys nu stond de wedstrijd tegen het sterk geachte sv Ouderkerk op het programma. Met 6 punten uit 3 wedstrijden staat men bovenaan de ranglijst van de 3e klasse.

Snelle treffer.

Waterwijk begon  aanvallend aan het duel en had al heel snel succes. In de derde minuut ontfutselde Romaissa Belkaid de verdedigster de bal en na goed doorzetten bediende ze Geneva Neslo die direct knap scoorde: 1- 0.

Met deze voorsprong won Waterwijk aan vertrouwen en hoewel het spelbeeld geen grote krachtsverschillen liet zien, kwam de verdediging van Waterwijk niet in de problemen en kreeg het zelf nog twee grote kansen die niet werden benut  door Jaimy Rooze. Voor de rust nog wel wat mogelijkheden maar gescoord werd er in de eerste 45 minuten niet meer.

Koelbloedig.

Na de rust was Waterwijk weer de betere ploeg en scoorde ook nu weer snel.  Een aanval over rechts leidde tot een pass via Chalisa Lentejas naar Jaimy Rooze die koelbloedig scoorde en de keepster met een schot in de hoek passeerde:2-0.

Waterwijk drukte door en Ouderkerk liep achter de feiten aan en moest ook een vierde treffer incasseren.en weer was het Jaimy Rooze die scoorde na goed werk van  Mila Beerekamp:3-0.

Fraaie redding.

Hierna beet sv Ouderkerk wat meer van zich af en Waterwijk kreeg te maken met meer tegenstand maar de gasten waren echter niet in staat om Waterwijk te verrassen. Er waren wel twee mogelijkheden maar keepster  Cathleen Doelwijt redde fraai en hield zodoende de nul op het scorebord.

Het slotakkoord was weer voor Waterwijk en Jaimy Rooze wist met nog een doelpunt haar hattrick deze middag te voltooien: 4-0.Hiervoor ging een mooie actie van  Salwa Boultam aan vooraf.

Een goede overwinning die vooral door het team-collectief tot stand is gekomen.

Volgende week wacht de inhaalwedstrijd tegen ’t Gooi.