Steun Omroep Almere, jouw lokale omroep!

bekersactie

Omroep Almere is een stichting zonder winstoogmerk en heeft geen inkomsten uit bijvoorbeeld gemeente- of rijkssubsidie. Vrijwilligers betalen hoofdzakelijk alle kosten zelf. We hebben een aantal donateurs dat ons een warm hart toedraagt en ons ook ondersteunt.

Nu moeten we, ook vanwege de hoge energiekosten aanpassingen doen in onze elektra van onder meer de videostudio. Om TV-beelden op te nemen heb je veel licht nodig. We gebruiken nu nog gewone lampen, dus veel energie. Dat is niet meer op te brengen.

Daarom willen we overschakelen naar speciale LED strips, hoogwaardig ontwikkeld voor studio’s. Hiervoor hebben we een bedrag nodig van € 600. Daarom zijn we een leuke actie gestart.

Bestel de Omroep Almere mok voor slechts 15 euro per stuk!
Bestellen kan via actie@omroepalmere.nl.

Jij drinkt je bakkie uit een mooie mok en wij kunnen door met mooie programma’s maken voor onze mooie stad. En we doen iets voor het milieu: we verbruiken minder energie!

Wilt u reclame maken op een van onze mediakanalen, dat kan. Stuur dan een mail naar bestuur@omroepalmere.nl. Klik op deze link voor meer informatie.

Wil je deel uitmaken van ons vrijwilligersteam, stuur vrijblijvend een mail naar hrm@omroepalmere.nl, dan kijken we welke job bij je wensen past

Written by