SC Buitenboys beloond zichzelf niet tegen FC Breukelen

In de tweede klasse zaterdag heeft Buitenboys zichzelf niet kunnen belonen. Tegen FC Breukelen stond men de eerste helft aardig onder druk maar na de rust was Buitenboys de betere ploeg maar de kansen werden uiteindelijk niet benut.

Overwicht

De eerste helft deelde de gasten de lakens uit en waren veelal voor het Buitenboys doel te vinden. De Almeerder waren vaak te onzuiver in de passing en leverde hierdoor vaak de bal in. Wel was het Buitenboys wat de score opende door Jemairo Laurence. Amper twee minuten later was het alweer gelijk toen uit een voorzet van links werd afgemaakt door Raoul Sam-Sin: 1-1.

Later weer een fraaie kans voor de gasten maar Buitenboys-goalie Surainy Carolus wist met een mooie safe de schade voor Buitenboys te beperken. Na een half uur spel dan toch de 1-2 voor Breukelen, met een diagonaal schot van Rachid Maamri was Carolus kansloos: 1-2. Deze stand bleef tot de rust op het scorebord staan.

Betere ploeg

De tweede helft was de thuisclub de betere ploeg maar vergeet men te scoren. Gianni Rellum had de 2-2 op de schoen maar scoort niet en twee minuten later deed Breukelen dat wel uit een standaardsituatie : 3-1. Buitenboys komt wel goed terug en wist met de 2-3 en daarna ook nog een grote kans op de 3-3 maar de trekker werd niet over gehaald en hield Breukelen uiteindelijk stand.

Gezien de tweede helft kreeg Buitenboys te weinig en mag komende wedstrijd tegen Geinoord Nieuwegein proberen zich te herstellen.