Almere City verslaat Jong PSV: 0-1

De voetballers van Almere City FC hebben op knappe wijze de uitwedstrijd tegen Jong PSV gewonnen. Op De Herdgang in Eindhoven won de ploeg van trainer Alex Pastoor maandagavond met 0-1.

De wedstrijd begon weinig spectaculair. Er waren in het eerste half uur weinig grote kansen te noteren. Anthony Limbombe kreeg in de 32ste minuut wel een goede mogelijkheid, maar zijn inzet werd knap gekeerd door doelman Niek Schiks. Aan de andere kant was Savio namens Jong PSV dicht bij een treffer, maar Bakker redde namens Almere City FC.

Startblokken

In de tweede helft schoten de Almeerders uit de startblokken. Jeredy Hilterman raakte de paal en Limbombe schoot hard voorlangs. Daarna bleef het lang rustig. De wedstrijd leek uit te draaien op een gelijkspel, maar Ilias Alhaft dacht daar anders over. Terwijl er werd geappelleerd voor hands, schoot Alhaft de bal heerlijk in de kruising: 0-1. Almere City FC kwam daarna niet meer in de problemen. Mooie zege voor de Almeerders die nu weer omhoog kunnen kijken.

bron: Omroep Flevoland.