Verdienstelijk gelijkspel Buitenboys tegen Geinoord. (1-1).

SC Buitenboys heeft de winst jl zaterdag niet in Almere kunnen houden. De ploeg van Mark Steur was gebaat bij winst om zodoende wat meer afstand te nemen van de onderste ploegen.

Slordig.

Buitenboys startte goed maar was wel erg slordig in de passing. Geinoord kwam beter in de wedstrijd en wist dan ook op een 0-1 voorsprong te komen al kwam deze wat ongelukkig voor de thuisclub tot stand. Hierna een beter Buitenboys dat goed terug kwam, uit een vrije trap legt Gianni Rellum de bal goed terug op Niels van der Steen die binnen schiet. De arbiter had kennelijk iets gezien wat niet goed was en keurde de treffer af voor buitenspel tot veler verbazing van Buitenboys. Heel zuur maar zo zie je maar wat voor een invloed een grensrechter kan hebben.

Verdiende gelijkmaker.

In de 2e helft werkte Buitenboys keihard maar waren ongelukkig met de afronding. In de 85ste minuut krijgt Buitenboys een penalty  maar Rowdy Moorman faalde vanaf elf meter. Buitenboys blijft hierna hard werken voor de verdiende gelijkmaker die er uiteindelijk ook komt. En in de 96ste minuut wist Rowdy Moorman Jemairo Laurenche te bereiken die fraai afrondde :1-1. Een terecht punt voor de thuisclub wat tot nog toe redelijk meedraait in de tweede klasse. Trainer Mark Steur ziet zijn team steeds beter presteren maar geeft ook aan dat uit dit team veel meer te halen is. Zaterdag a.s. is de topper tegen Waterwijk en krijgt men de kans om van zich te laten spreken.