FC Almere ziet TOV met de winst vertrekken.

Op sportpark De Marken ontving FC Almere in de derde klasse het Baarnse TOV. Bij  winst zou de club uit Haven goede zaken kunnen doen maar TOV dacht daar heel anders over. Na 90 minuten trok de ploeg van trainer Sandor Augustijn aan het kortste eind en verloor met 0-2.

Verdiende voorsprong.

TOV bracht in de beginfase veel vechtlust op de mat en de jonge ploeg van Almere had daar veel moeite mee. Schoten van de gasten gingen naast maar ook moest Almere-doelman Arno Copier soms zijn klasse tonen en bleef de 0-0 nog even op het scorebord.

Na 29 minuten moest ook hij toch zwichten voor een inzet van TOV en was de gescoorde goal van de gasten verdiend.

Hierna zou je zeggen dat de Almeerders dit recht zouden zetten maar de jonge ploeg van Almere had vaak veel moeite om het duel te keren wat dan ook niet lukte en de rust met 0-1 inging.

Achter de feiten aan.

Na de rust veranderde eerst niet zoveel, TOV gaf de toon aan en de ploeg van Augustijn/Hof liep herhaaldelijk achter de feiten aan. Wel waren er later wel wat mogelijkheden voor de thuisploeg maar deze waren schaars en hadden de gasten hier geen enkele moeite mee. Dat TOV in de 75e minuut de voorsprong verdubbelde was niet zo vreemd omdat Almere er ook nu weer maar weinig tegenovergestelde en was de uiteindelijke winst voor de Baarnse ploeg alleen maar verdiend.

Eensgezind over de wedstrijd.

Trainer Maurice van der Wilt van TOV was ook duidelijk na de wedstrijd, “We hebben alles gegeven en hard gewerkt en uiteindelijk werden wij hiervoor beloond.  FC Almere had niet z ń beste dag en daar hebben we goed op ingespeeld “.

FC Almere-coach Sandor Augustijn kon zich hier wel in vinden, “ TOV was veel fanatieker en nam direct het initiatief en daar hadden wij toch wel wat moeite mee. We hebben ook maar weinig momenten gehad om tot scoren te komen en dat zegt genoeg “.